Innoceal en Zwapex op Energievakbeurs

Energievakbeurs 2014Innoceal en Zwapex op Energievakbeurs met oplossingen voor energiezuinig bouwen

Bent u ook op zoek naar de juiste partner voor kierdichting? Ontbreekt u ook de juiste kennis als het gaat om duurzaam luchtdicht bouwen? Of zoekt u naar oplossing voor luchtdichting bij renovaties of passiefwoningen?

Kom dan naar de Energievakbeurs in de Brabanthallen Den Bosch op 7-8-9 oktober, waar Zwapex en Innoceal samen hun oplossingen voor luchtdicht bouwen voorstellen op het Passief Bouwen Event.

Kier- en luchtdichting worden steeds belangrijker, ook in Nederland

Hoewel luchtdichting geen nieuw item is – er wordt al meer dan 10 jaren over gesproken – wordt de noodzaak van kierdicht bouwen nu een stuk groter door de maatregelen die de overheid neemt en de vraag vanwege de consument.

Deze week nog maakte het kabinet van minister Blok bekend dat verhuurders die hun woningen willen renoveren tot "zeer energiezuinige woningen" in aanmerking komen voor een lening met een lage rente. Deze zou tot een kwart van de renovatiekosten dekken. Het ministerie zet daarvoor €75mln opzij. Het Fonds Energiebesparing Huursector is een onderdeel uit het woonakkoord dat begin vorig jaar werd gesloten en is later opgenomen in het energieakkoord.

In de praktijk is luchtdichting vandaag de dag voornamelijk voer voor discussie, klachten en de daarop volgende bouwgeschillen en oplopende herstelkosten. De meeste van deze klachten kunnen vermeden worden door een juiste applicatie en een meer duurzame luchtdichting.

Zwapex en Innoceal: partners in luchtdicht bouwen

Met Zwapex en Innoceal bent u verzekerd van een professionele aanpak en een toekomstgerichte oplossing als het gaat om het kier- en luchtdicht maken van uw gebouwen.

Zwapex is – vooral als het gaat om afdichtings- en brandweringstechnieken – al vele jaren een bekende in de Nederlandse bouwwereld. Door haar servicegerichte en flexibele organisatie, haar deskundige medewerkers en haar innovatieve kijk op producten en processen levert Zwapex (totaal)oplossingen op maat voor haar klanten.

Innoceal, een nieuwkomer op de Nederlandse markt, heeft de voorbije jaren haar expertise opgebouwd in België, tezamen met Duitsland voorloper op het vlak van luchtdichting in Europa. Ze brengt naast haar kennis over luchtdicht bouwen ook een innovatief product op de Nederlandse markt: Blowerproof Liquid.

Dit lucht- en dampdicht membraan, een watergedragen polymeer, wordt namelijk naadloos gespoten en heeft als grote voordeel dat het luchtlekken zeer doelmatig dicht, ook op lange termijn. Blowerproof Liquid hecht daarnaast op zowat alle materialen en is door de wijze van appliqueren zeer efficiënt inzetbaar waarbij vochtige of stoffige omgevingen een minder grote rol spelen. Cruciaal als het gaat om de planbaarheid van de werken of bij renovatie.

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

NL: 084 430 0330

      BE: 0474 963 219

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in via het contactformulier.

Beeldmateriaal

Laat u overtuigen door de veelvuldige inzetbaarheid van onze oplossingen.